Vandaag is woensdag 24 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Nederlandse Provincie Karmelieten
(Karmel)

Nederlandse Provincie Karmelieten

Website E-mail

Postbus 297
7606 AG Almelo

(0546) 53 64 20

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 23 t/m zondag 25 februari    Evangelie van 2024-02-23
begintijd16:00 uur
eindtijd14:30 uur
 titelStilte dagen
beschrijving

‘Wie de stilte zoekt,

vindt wat is verloren’

Verlang je naar een stille plek, vrij van de dynamiek van je dagelijkse leven?  Een plek om weer thuis te komen bij jezelf? Rust en ruimte om stil te staan bij wat er in je leeft?  Te voelen wat je werkelijk nodig hebt?

In ons Karmelklooster in Boxmeer bieden we je een weekend lang een gastvrije stille ruimte om tot jezelf te komen en te herademen. De grond onder je voeten weer te voelen. Je kunt ook heerlijk buiten uitwaaien langs de Maas en in de prachtige natuur van de Maasheggen.

Er is een ongedwongen programma met veel vrije ruimte, met enkele meditatieve momenten en stille maaltijden. Je bent er samen met een kleine groep andere rust- en stiltezoekers. Er is de mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek met de begeleidster van het weekend.

Ben je tussen de 30 en 50 jaar, weet je van harte welkom! We kijken uit naar je komst

info

Begeleiding:   Clara van de Ven

www.karmel.nl/bezinningsprogramma/

organisatieNederlandse Provincie Karmelieten
locatiesteenstraat 39
plaatsBoxmeer (Noord-Brabant)
postcode58
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl