Vandaag is donderdag 1 juni  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Radio Maria

Radio Maria

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation en zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit via DAB+ en internet (website en gratis app voor smartphone en tablet).

Postbus 5045
5201 GA  's-Hertogenbosch
(073) 687 2000 (kantoortijden)
info@radiomaria.nl
www.radiomaria.nl

Radio Maria Vlaanderen zend uit in België via een serie FM frequenties.

Sint Reneldisplein 23
3001 Leuven
016 / 41 47 47
info@radiomaria.be
www.radiomaria.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 25 t/m vrijdag 26 mei    Evangelie van 2023-05-25
(Sint Urbanus)
 titelRadio Maria fundraiser - Mariathon
beschrijving

Elk jaar zet de gehele Radio Maria Wereldfamilie zich in met de Mariathon, live-radio actiedagen, voor specifieke Radio Maria projecten in de wereld. Zo is ook Radio Maria Nederland al meermaals geholpen, met name in het begin maar ook onlangs in 2022 nog met het verwerven van de nieuwe DAB+ frequentie. Wij dragen ook graag ons steentje bij voor projecten elders. In 2022 hebben wij een bijdrage voor Radio Maria Zuid-Soedan met de Mariathon bijeen gehaald. Afgelopen januari is de studio aldaar ingezegend. Zie het veelzeggende bericht op deze pagina.

Luister donderdag 25 en vrijdag 26 mei naar de live-actie op de radio voor project Fatima!

info

073-6872000
info@radiomaria.nl
www.radiomaria.nl/mariathon-acties-van-de-wereldfamilie

organisatieRadio Maria
locatieLuister via DAB+, app of website
plaatsnederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl