Vandaag is dinsdag 23 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 17 juni 2023    Evangelie van 2023-06-17
(Onbevlekt Hart van Maria)
begintijd10:30 uur
eindtijd16:30 uur
 titelBavodag Bisdom Haarlem-Amsterdam
beschrijving

Het is inmiddels lang geleden dat er een Bavodag is geweest voor alle vormelingen van ons bisdom. Veel tieners hebben dat moeten missen door de pandemie. Maar dit jaar zal deze dag van ontmoeting eindelijk weer plaatsvinden!

Voor wie?
Natuurlijk nodigen we alle vormelingen uit sinds het jaar 2020. Maar op deze feestelijke herstart van de Bavodag willen we daarnaast ook graag alle andere tieners uitnodigen van 11 tot 17 jaar oud.

Waar en wanneer?
De Bavodag zal plaatsvinden op zaterdag 17 juni van 10.30 tot ongeveer 16.30 uur. De locatie is natuurlijk de Sint Bavokathedraal, Leidsevaart 146 in Haarlem. Parkeren kan op het Emmaplein.

Wat is het programma?
De Bavodag is een dag vol ontmoeting met elkaar en met mensen die hun leven op een bijzondere manier vormgeven, of door Gods geest vorm laten geven. Een dag met muziek, met sport en spel en verdere verrassingen! De dag wordt afgesloten met een feestelijke Eucharistieviering met onze Bisschop Mgr. Hendriks.

Hoeveel kost het?
We vragen aan iedere deelnemer, tieners én begeleiders, €5,- bijdrage per persoon. Dit kan ter plaatse contant worden betaald.

Geef je op!
Begeleiders en tieners kunnen zich vóór 5 juni 2023 opgeven voor de Bavodag. Wij gaan uit van één begeleider op vier tieners. Ga verder naar het opgaveformulier.

info

bavodag@hotmail.com
www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl/bavodag

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieKathedrale Basiliek van Sint Bavo, Leidsevaart 146
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl