Vandaag is maandag 20 maart  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 18 maart    Evangelie van 2023-03-18
 titelStille Omgang vanuit Utrecht
beschrijving

Alle parochiegroepen en individuele pelgrims die op zaterdag 18 maart vanuit het Aartsbisdom Utrecht naar Amsterdam reizen voor de Stille Omgang worden uitgenodigd voor de Eucharistieviering om 21.00 uur in de St. Nicolaasbasiliek. Deze kerk ligt vlakbij het Centraal Station. Kardinaal Eijk is hoofdcelebrant tijdens deze viering, mgr. Woorts en priesters uit het Aartsbisdom concelebreren, het parochiekoor uit Abcoude verzorgt de zang en vanuit diverse plaatsen uit het Aartsbisdom dienen misdienaars en acolieten.

Voor of na deze viering kunnen de pelgrims de bedevaartroute van de Stille Omgang lopen. Na de viering is er begeleiding.

Mail met Ben Lokate (Diocesane Werkgroep Bedevaarten) voor meer informatie over de deelname vanuit het Aartsbisdom aan de Stille Omgang.

info

lokate@aartsbisdom.nl
www.aartsbisdom.nl/amsterdam

locatie
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl