Vandaag is maandag 20 maart  

categorie categorie gebed
gebed
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 17 t/m zaterdag 18 maart    Evangelie van 2023-03-17
(St. Patricks Day)
 titel24 uur voor de Heer - Ossendrecht
beschrijving

Met de titel ‘Geef vrede Heer’ vindt van vrijdag 17 maart op zaterdag 18 maart 2023 het initiatief ‘24 Uur voor de Heer’ plaats in het bisdom Breda. Hiermee geven parochies en congregaties in het bisdom Breda gehoor aan de oproep van paus Franciscus om op de vrijdag en zaterdag voorafgaand aan de vierde zondag in de Veertigdagentijd de gelovigen aan te moedigen het sacrament van boete en verzoening te ontvangen in een context van eucharistische aanbidding.

De startviering zal plaatsvinden in de kapel van de H. Marie Adolphine in Ossendrecht. In de H. Trudokerk te Zundert wordt ‘24 Uur voor de Heer’ afgesloten. Het bisdom heeft een gebedskaartje samengesteld waarmee iedereen kan meebidden, ook als het niet mogelijk is om een kerk in de buurt te bezoeken. De gebedskaarten en posters worden via de parochies in het bisdom verspreid. Leden van de gebedskring van het bisdom ontvangen het gebedskaartje via de post.

info

www.bisdomvanbreda.nl/24uur

organisatieBisdom Breda
locatieKapel van de H. Marie Adolphine, Adolphineplein 2
plaatsOssendrecht (Noord-Brabant)
postcode46
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl