Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneermaandag 31 oktober 2022    Evangelie van 2022-10-31
begintijd10:00 uur
 titelTour WJD Kruis - Maastricht
beschrijving

In 2023 vinden weer de Wereldjongerendagen plaats, ditmaal van 1 tot en met 6 augustus in Lissabon. Het is een ontmoeting van jongeren uit de hele wereld, die allemaal willen laten zien dat ze christenen zijn. De leeftijd om deel te mogen nemen is van 16 tot en met 30 jaar.

Ben je nu 15 jaar, dan kun je volgend jaar ook mee. Als startmoment gaat het Wereldjongerendagen kruis op tournee door de Nederlandse bisdommen. Het komt ook in Maastricht, op maandag 31 oktober, o.a in de basiliek van Onze Lieve Vrouw. Je bent hartelijk welkom.

Als je aan het programma wilt deelnemen, kun je je opgeven bij kapelaan John.

info

kapelaan@sterre-der-zee.nl
www.sterre-der-zee.nl

locatieBasiliek van Onze Lieve Vrouwe Sterre der Zee, Onze Lieve Vrouweplein 7
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl