Vandaag is dinsdag 28 november  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 21 t/m vrijdag 25 november 2022    Evangelie van 2022-11-21
(Opdracht heilige Maagd Maria in de tempel)
begintijd10:30 uur
eindtijd14:00 uur
 titelRetraite - Jezus als leidsman nemen
beschrijving

Van maandag 21 t/m vrijdag 25 november 2022 wordt in de Abdij van Postel een retraite gehouden door pater Benny Berrens O.Praem.

Tijdens deze retraite is er tijd voor stilte en gebed. Dagelijks sluiten we aan bij de H. Mis en het getijdengebed van de abdijgemeenschap. Elke dag worden er twee inleidingen verzorgd rond het onderwerp: Jezus als leidsman nemen.

Pater Benny Berrens O.Praem
Pater Benny werd geboren te Turnhout op 10 december 1974. Hij groeide op te Arendonk. Op 18-jarige leeftijd meldde hij zich aan op het seminarie van Antwerpen.

Van daaruit leerde hij de norbertijnerabdij van Postel kennen waar hij intrad in het jaar 1996.

Hij studeerde te Leuven en behaalde een master in de godsdienstwetenschappen en een master in de theologie. Hij schreef zijn thesis over de werkelijke aanwezigheid van Jezus Christus in de Eucharistie.

In 2001 ontving hij de priesterwijding uit de handen van Mgr. Van den Berghe.
Pater Benny is in de gastenpater van de abdij van Postel. Daarnaast geeft hij regelmatig conferenties en catechese aan kinderen en jonge gezinnen.

info

0496 / 50 15 23
gastenkwartier@abdijpostel.be
www.abdijpostel.be

locatieAbdij van Postel, Abdijlaan 16
plaatsMol (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl