Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 8 oktober 2022    Evangelie van 2022-10-08
begintijd09:15 uur
 titelPelgrimsvoettocht Sterre der Zee
beschrijving

Het bisdomfeest van Onze Lieve Vrouw Sterre der Zee begint op zaterdag 8 oktober met de Pelgrims-voettocht vanaf de Sterre der Zee-kapel van Winthagen (Voerendaal) naar de Basiliek van Onze Lieve Vrouw Sterre der Zee in Maastricht. De pelgrims lopen vanaf station Voerendaal richting de kapel in Winthagen, waar de opening en reiszegen om 9.15 uur zal plaatsvinden. Via Schin op Geul en Houthem Sint Gerlach lopen we naar de basiliek van de Sterre der Zee in Maastricht, waar pastoor Vries ons rond 17.00 uur zal verwelkomen.

Hierna zal ter afsluiting een ontvangst zijn in de parochiezaal, pandhof of kruisgang. Deelname is gratis. Aanmelden vooraf is gewenst via le.helden1@home.nl of 06-22520933, of een briefje naar Leo van der Helden, Kardinaal van Rossumplein 97A, 6221 SZ Maastricht.

info

(06) 225 20 933
le.helden1@home.nl

locatieSterre der Zeekapel
plaatsWinthagen (Limburg)
postcode63
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl