Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 14 augustus 2022    Evangelie van 2022-08-14
(Heilige Maximiliaan Kolbe)
begintijd10:30 uur
 titelKluisdag Vrijhern
beschrijving

Al sinds 1969 gaan er in en rond de Kluis van Vrijhern de Kluisdagen door. En ook dit jaar kan je weer de openlucht-eucharistie bijwonen. Hierna opent het extra grote familieterras, en kan je lekker iets eten en drinken.

Ondertussen zorgen verschillende artiesten voor plezier en vertier voor jong en oud. De kinderen kunnen spelen in het speeldorp of op het springkasteel. ’s Avonds genieten we dan van een live-optreden van WEDO2.

Iedereen welkom!
Gratis inkom!
Reserveren is niet nodig!

info

www.facebook.com/kluisvanvrijhern

locatieKluis van Vrijhern, Kluisstraat 1
plaatsHoeselt (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl