Vandaag is woensdag 24 april  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneermaandag 15 augustus 2022    Evangelie van 2022-08-15
(Maria Tenhemelopneming)
begintijd16:00 uur
 titelTridentijnse Hoogmis
beschrijving

Op maandag 15 augustus 2022, feest van de Tenhemelopneming van Maria, zal in de Sint-Michaëlskapel op de Caelenberg te Niel-bij-As, een plechtige Hoogmis worden opgedragen om 16.00 uur, met celebrant, diaken en subdiaken.

Ze wordt opgedragen uit dankbaarheid voor het werk dat we samen met pater Karel van Isacker s.j. dertig jaar geleden begonnen zijn uit liefde voor Christus en tot herstel van de Kerk.

We zijn dankbaar dat we de Heer mogen eren, liefhebben en verkondigen in de eeuwenoude Romeinse ritus, opdat Vlaanderen opnieuw het Vlaanderen mag worden van Gods Hart!

In Houwe Trouwe
Onze vrienden - een koor van mannen uit Nederland - verzorgen de Gregoriaanse gezangen. Een sopraan en een alt zingen de mis ter ere van de H. Petrus, opus 3, van Petrus Sinzig, en enkele Marialiederen.

info

michaelskapel.be

locatieSint-Michaëlskapel, Caelenbergstraat 40
plaatsNiel-bij-As (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl