Vandaag is zondag 26 juni  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 26 juni    Evangelie van 2022-06-26
begintijd10:30 uur
 titelZangkoren Stadsklooster San Damiano
beschrijving

De zondagsviering van zondag 26 juni 2022, 10.30 uur zal in het teken staan van pelgrimeren. Aan het begin van de zomer is het goed om stil te staan bij ‘het erop uit trekken’ dat je doet als je op vakantie gaat, maar dat ook verwijzen kan naar de weg die we afleggen in het leven. In deze eucharistieviering zingt pelgrimskoor El Orfeon, het landelijk koor van het Genootschap van Sint Jacob. De vaste gezangen uit de Missa in G van Giovanni Battista Casali worden gezongen. Welkom!

Op zondag 26 juni vindt er om 17.00 uur een avondgebed in de stijl van Taizé, het bekende oecumenische klooster in Frankrijk, plaats in de kloosterkerk van Stadsklooster San Damiano. Aan deze viering zal een projectkoor van ‘het Koorhuys’ onder leiding van Paul Snoek meewerken. Het is een eenvoudige, verstillende viering met veel zang, met Bijbellezing en gebed. Een aanrader om de zondagavond mee in te gaan!

info

www.stadskloostersandamiano.nl

locatieStadsklooster San Damiano, Van der Does de Willeboissingel 12
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl