Vandaag is zondag 26 juni  

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 26 juni    Evangelie van 2022-06-26
begintijd15:00 uur
 titelMaria Ommegang Bergen op Zoom
beschrijving

Op zondag 26 juni trekt de Maria Ommegang na twee coronajaren met een beperkte stoet in de kerk, weer in de volledige opzet door de binnenstad van Bergen op Zoom. Een religieus, cultureel historisch schouwspel dat hier en in de verre regio uniek is en waar we erg trots op zijn. Het is voor de 78e naoorlogse keer dat de Maria Ommegang wordt gehouden.

Het jaarthema is: “Maria, onze mantel der liefde”

Om 15.00 uur openen de poorten van het Markiezenhof aan de Steenbergsestraat om dit kleurrijk spektakel van start te laten gaan.

De stoet is gratis te bekijken. Voor mensen die niet lang kunnen staan, zijn stoeltjes beschikbaar. Deze zijn vanaf 1 juni 2022 te reserveren.

info

info@mariaommegang.nl
mariaommegang.nl

locatieMarkiezenhof, Steenbergsestraat 8
plaatsBergen op Zoom (Noord-Brabant)
postcode46
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl