Vandaag is zondag 26 juni  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervanaf vrijdag 27 mei    Evangelie van 2022-05-27
 titelOpening - Julianazusters - Zorg uit handen
beschrijving

Vrij­dag 27 mei om 15.00 uur opent de bis­schop van Bisdom Haar­lem-Am­ster­dam, Mgr. J.W.M. Hendriks, de ten­toon­stel­ling ‘Julianazusters - Zorg uit handen’ in het voormalige Julianaklooster te Heiloo.

Na de ope­ning staan de deuren van het Juliana­kloos­ter elke tweede en vierde zater­dag van de maand open, tussen 10.00-12.00 uur en 14.30-17.00 uur, voor ie­der­een die de ten­toon­stel­ling wil bezich­tigen. Tijdens de open­stel­lings­da­gen is ook de do­cu­mentaire ‘De Juliaantjes’ (2015) van Verhalis te bekijken.

info

olvternood.nl/julianazusters-permanente-tentoonstelling-olvternood-heiloo

locatieJulianaklooster, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl