Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneermaandag 29 t/m woensdag 31 augustus 2022    Evangelie van 2022-08-29
(Onthoofding van Johannes de Doper)
 titelBedevaart RKGroenehart naar Kevelaer
beschrijving

De bedevaartreis van parochiefederatie RKGroenehart naar Kevelaer gaat door. De reis is gepland van 29 augustus tot en met 31 augustus.

We hopen dit jaar naast de vertrouwde bedevaartgangers ook nieuwe deelnemers te kunnen meenemen. U kunt denken aan de kinderen van de oudere bedevaartgangers, maar ook jong volwassenen zijn welkom. De bedevaart naar Kevelaer is een combinatie van geloof vieren en gezelligheid.

De kosten voor de busreis zijn 55 euro. De hotelkosten hangen af van waar u wilt overnachten.

Wilt u zich al aanmelden of meer informatie over de reis, kosten e.d. dan kunt u een PB sturen aan diaken Andre van Aarle op Facebook.

info

www.facebook.com/andrevan.aarle.3
www.rkgroenehart.nl

locatieHeiligdom Kevelaer, Kapellenplein
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl