Vandaag is zondag 29 mei  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 14 mei    Evangelie van 2022-05-14
(Sint Bonifatius)
begintijd11:00 uur
 titelOpening bedevaartseizoen Brielle
beschrijving

Dit jaar is het precies 450 jaar geleden dat in Brielle negentien geestelijken die wij kennen als de Martelaren van Gorcum hun leven gaven. Het Bedevaartsoord Brielle wil daar dit jaar op een bijzondere wijze bij stilstaan.

Het bedevaartseizoen wordt geopend op zaterdag 14 mei 2022. Belangstellenden zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Om 11.00 uur is er een pontificale hoogmis met mgr. Woorts, hulpbisschop van het aartsbisdom Utrecht en bisschop-referent voor de bedevaarten, en mgr. Van den Hende.

Het adres van het Heiligdom van de Martelaren van Gorcum is De Rik 5 te Brielle.

info

www.martelarenvangorcum.nl

locatieBedevaartkerk H.H. Martelaren van Gorcum, De Rik 5
plaatsBrielle (Zuid-Holland)
postcode32
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl