Vandaag is zondag 29 mei  

categorie categorie Televisie en radio
tv
wanneerzondag 15 mei    Evangelie van 2022-05-15
(Gezinsdag)
begintijd10:00 uur
 titelHeiligverklaring live op TV
beschrijving

KRO-NCRV doet vanaf 9.30 uur live verslag van de heiligverklaring vanuit Rome en Friesland. Daarnaast verschijnt zondag ook de eerste aflevering van de KRO-NCRV podcast-dramaserie Titus met hoofdrollen voor Huub Stapel en Sinan Can.

De heiligverklaring van pater-karmeliet Titus Brandsma door Paus Franciscus op het Sint Pietersplein in Rome vindt om 10.00 uur plaats. De plechtigheid wordt rechtstreeks uitgezonden op NPO 2 met commentaar van Wilfred Kemp.

Eerder die ochtend, van 9.30 tot 10.00 uur, presenteert Leo Fijen vanuit Bolsward (vlakbij Titus zijn geboorteplaats Ugoklooster) een gespreksprogramma over de betekenis van deze heiligverklaring en de actuele betekenis van Titus Brandsma. Gasten zijn theologe Susan Boukema-Koopman en Pascal Arts, directeur van Cultuurhistorisch Centrum De Tiid in Bolsward.

info

www.kro-ncrv.nl

locatieNPO 2
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl