Vandaag is zondag 26 juni  

categorie categorie processie
processie
wanneerdonderdag 26 mei    Evangelie van 2022-05-26
(Hemelvaartsdag)
begintijd15:00 uur
 titelMariaprocessie Lebbeke
beschrijving

Met enige vreugde kunnen wij u mededelen dat de Mariaprocessie in Lebbeke dit jaar zal uitgaan! Doordat de zekerheid om te kunnen uitgaan te lang is uitgebleven, is het ons echter dit jaar nog niet gelukt om een volwaardige processie te organiseren.

Daarom hebben we besloten om dit jaar een ingekorte editie te laten uitgaan, waarin het beeld van Onze-Lieve-Vrouw van Lebbeke en het Heilig Sacrament zullen worden meegedragen, aangevuld met de aanwezige bedevaarders. Naar volgend jaar toe, wordt alles stilaan in het werk gesteld om de processie weer in zijn volle glorie te laten uitgaan met alle groepen.

De processie gaat, zoals gewoonlijk, door op Hemelvaartsdag. Dit jaar is dat op 26 mei. Vertrek is voorzien om 15.00 uur op de Grote Plaats.

info

www.facebook.com/mariaprocessielebbeke

locatieGrote Plaats
plaatsLebbeke (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl