Vandaag is zondag 26 juni  

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 22 mei    Evangelie van 2022-05-22
begintijd19:00 uur
 titelMariaprocessie - Sint Joris Jeugd
beschrijving

De jongeren van de Sint-Joriskerk te Eindhoven organiseren een Mariaprocessie op zondag 22 mei 2022. Om 19.00 uur verzamelen we bij de Joriskerk om vervolgens om 19.15 uur te vertrekken naar de Mariakapel op de Loostraat. We lopen met een kroon die om de beurt gedragen wordt.

Onderweg zingen we Marialiederen en bidden we in kleinere groepjes onderling de Rozenkrans. Bij de Mariakapel wordt een gezamenlijk gebedsmoment gehouden onder leiding van pastoor Wilmink en kapelaan Arockiadoss. Er is hier ook gelegenheid een kaarsje te branden.

We lopen deze processie met de intentie voor onze families, opdat zij Christus mogen kennen. Maria’s verlangen is om Christus bij ieder van ons te brengen. Laten we daarom samen ter ere van Onze Heilig Moeder deze processie lopen. Totus Tuus, Maria!

Programma
19.00 uur - Verzamelen
19.15 uur - Start processie
20.30 uur - Aankomst Mariakapel
20.45 uur - Aanlopen naar de Martinuskerk
21.00 uur - Aankomst Martinuskerk
daarna is er gelegenheid om wat te eten, drinken en kletsen

info

(06) 40 588 697
susannahusstege@gmail.com

locatieSint-Joriskerk, Sint Jorislaan 51
plaatsEindhoven (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl