Vandaag is zondag 26 juni  

categorie categorie gebed
gebed
wanneerzaterdag 28 mei    Evangelie van 2022-05-28
begintijd09:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelGebedsdag - Vrouwe van alle Volkeren
beschrijving

Op 28 mei a.s. vindt vanuit de Kapel van de Vrouwe van alle Volkeren een internationale online gebedsdag ter ere van Maria, de Vrouwe van alle Volkeren, plaats. Mgr. Jan Hendriks zal in het heilig Misoffer voorgaan en mgr. J.M. Punt, emeritus bisschop, zal concelebreren.

Natuurlijk zou ieder van ons de voorkeur geven aan een gebedsdag ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren, zoals dat vóór de pandemie in Amsterdam, Keulen of Düsseldorf gebruikelijk was. Maar op het ogenblik is dit, door verschillende omstandigheden, helaas nog niet mogelijk. Wij willen u echter van harte aanmoedigen om te zoeken naar oplossingen om de livestream bij u in de buurt in een kleine of grote groep te volgen en samen te bidden en te zingen. Misschien kunt u (met toestemming van de pastoor) een parochiezaal huren of als dat niet mogelijk is, in ieder geval kennissen en vrienden uitnodigen om de livestream bij u thuis te volgen.

De gebedsdag via livestream brengt ook grote voordelen met zich mee. Door de simultane vertaling in tien talen, die met een grote technische inspanning gepaard gaat, (in het Nederlands, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Pools, Russisch, Slowaaks en Arabisch) kunnen veel meer gelovigen met ons meeleven dan bij de andere gebedsdagen het geval was, zo zagen we vorig jaar. Ook na afloop keken velen naar de homilie en de lezingen.

Programma
09.00 uur - Eucharistische aanbidding en rozenkrans
10.00 uur - Voordracht door pater Paul Maria Sigl (deel 1)
10.50 uur - Pauze
11.00 uur - Vervolg van de voordracht (deel 2)
11.45 uur - Lunchpauze
14.00 uur - Eucharistische aanbidding en rozenkrans
14.30 uur - Vervolg van de voordracht (deel 3)
15.30 uur - Uur van de Goddelijke Barmhartigheid
16.30 uur - Pauze
17.00 uur - Eucharistieviering

info

mail@prayerday.info
www.prayerday.info
www.ims-cms.net/pub/27228/prayerday21

locatieOnline
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl