Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Radio
radio
Radio Maria

Radio Maria

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation en zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit via DAB+ en internet (website en gratis app voor smartphone en tablet).

Postbus 5045
5201 GA  's-Hertogenbosch
(073) 687 2000 (kantoortijden)
info@radiomaria.nl
www.radiomaria.nl

Radio Maria Vlaanderen zend uit in België via een serie FM frequenties.

Sint Reneldisplein 23
3001 Leuven
016 / 41 47 47
info@radiomaria.be
www.radiomaria.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 19 t/m vrijdag 20 mei 2022    Evangelie van 2022-05-19
 titelMariathon voor Zuid-Soedan
beschrijving

In de meimaand maakt Radio Maria Nederland zich weer op voor de Mariathon! Twee dagen bruisende live-radio voor een Radio Maria project in de wereld! Dit jaar doen we dat voor Zuid-Soedan. Help de hoopvolle boodschap verder en beter te verspreiden. Zet donderdag 19 én vrijdag 20 mei in de agenda.

info

www.radiomaria.nl

organisatieRadio Maria
locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl