Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie kamp
kamp
wanneerzondag 17 t/m woensdag 27 juli 2022    Evangelie van 2022-07-17
 titelZomerkamp in Amsterdam met Pietre Vive
beschrijving

Tijdens het zomerkamp van jezuïeteninitiatief Pietre Vive geef je rondleidingen in de Krijtbergkerk en verblijf je tien dagen in hartje Amsterdam.

Deelnemers aan het zomerkamp van Pietre Vive (levende stenen) geven, na enkele dagen vorming, rondleidingen aan toeristen in de Krijtberg, de jezuïetenkerk in hartje Amsterdam. Dat dit meer is dan zomaar een rondleiding langs de kunstwerken die de kerk rijk is, blijkt wel uit dit verslag van een deelnemer die in 2020 meedeed aan het zomerkamp.

Hoe ziet zo’n kamp eruit?
Dit zomerkamp wordt in 2022 twee keer aangeboden.

  • Van zondag 17 t/m woensdag 27 juli 2022
  • Van zondag 24 juli tot maandag 1 augustus 2022

Je kunt er ook voor kiezen deze gehele periode te blijven, van 17 juli t/m 1 augustus.

Details

  • We slapen op de grond, op een matje of luchtbed en in een slaapzak die je zelf meeneemt.
  • We koken zelf en vragen een bijdrage van €15 per dag voor het eten (maar geld mag geen probleem zijn: iedereen draagt bij zoals hij/zij kan. Er zal een doos staan waar men anoniem een bedrag in kan stoppen. Maar €15 per dag is de richtprijs).
  • Tijdens de vorming brengen we een bezoek aan Ons’ Lieve Heer op Solder, een voormalige schuilkerk en momenteel een museum (kost €15).
  • Het kamp bestaat uit enkele dagen vorming en aansluitend enkele dagen van dienst (rondleidingen) in alle talen de de deelnemer macht is.
  • De voertaal is Engels.
  • Voor iedereen tussen 18 en 35 jaar (maar is flexibel in individuele gevallen).

info

Pascal Calu sj
livingstones.lowcountries@gmail.com
www.jezuieten.org/nieuws/zomerkamp-in-amsterdam-met-pietre-vive

www.krijtberg.nl

locatieDe Krijtberg, Singel 446
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl