Vandaag is zondag 26 juni  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzaterdag 28 mei    Evangelie van 2022-05-28
begintijd18:00 uur
 titelMaagdenwijding
beschrijving

Op zaterdag 28 mei 2022 om 18:00 uur in de Sint Christoffelkathedraal te Roermond zal ons kerkbestuurslid Hoy Lin Moo, samen met Désirée van Breugel, tijdens de pontificale Eucharistieviering, opgedragen door Mgr. Everard de Jong, de maagdenwijding ontvangen.

De maagdenwijding gaat terug tot de eerste eeuwen na Christus en is daarmee een van de oudste sacramentaliën van de Kerk. De Godgewijde maagd leeft voor Christus in de wereld en behoort alleen Hem toe. Daarom zal de gewijde maagd “Bruid van Christus” genoemd worden.

info

(043) 321 20 82
www.parochiesintpieter.nl

locatieSint Christoffelkathedraal, Grote Kerkstraat 2
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl