Vandaag is zondag 29 mei  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf donderdag 12 mei    Evangelie van 2022-05-12
(Sint Pancratius)
begintijd18:00 uur
eindtijd21:00 uur
 titelAlphacursus Bergen op Zoom
beschrijving

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen. Wie is Jezus nu eigenlijk? Wat is de betekenis van bidden? Eet samen en praat met andere deelnemers over de zin van het leven en over ons geloof. Ruim 25 miljoen mensen gingen jou wereldwijd voor.

Voor wie?
Alpha is voor iedereen die vragen heeft over het leven of over het katholiek geloof. Zo goed als iedereen heeft wel vragen, dus Alpha is zeker ook voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?
Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?
Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Deze maaltijd wordt voor je verzorgd. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Telkens komt iemand hiervoor een inleiding geven. Bijvoorbeeld over: Wie is Jezus nu eigenlijk? Hoe kun je geloven en wat is de betekenis van bidden? Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

De bijeenkomsten
De nieuwe Alpha start op donderdag 12 mei 2022. Lees er meer over in de folder: download de folder hier. Er zijn tien bijeenkomsten op donderdagavond en één bijeenkomst op zaterdag overdag. Kijk in de agenda voor alle bijeenkomsten.

Details

  • Donderdag 12 mei, 19 mei, 2 juni, 9 juni,  16 juni, (zaterdag) 18 juni, 23 juni, 30 juni, 7juli, 14 juli en 21 juli
  • van 18.00 tot 21.00 uur
  • Eventum, Dr. Ir. van Veenweg 8, Bergen op Zoom

info

www.lievevrouweparochie.nl/alpha

locatieEventum, Dr. Ir. Van Veenweg 8
plaatsBergen op Zoom (Noord-Brabant)
postcode46
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl