Vandaag is zondag 26 juni  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 22 mei    Evangelie van 2022-05-22
 titelMeezing Mozart Requiem workshop/concert
beschrijving

Voor alle (koor)zangers of liefhebbers organiseert Stichting Zuid Nederlands Concertkoor in samenwerking met symfonieorkest Brabant Sinfonia het Meezing Mozart Requiem. 

Zing je graag, houd je van klassieke muziek of wil je daar graag eens mee kennismaken? 

Doe dan mee en dompel je een hele dag onder in Mozart’s Requiem. Alles onder de bezielende leiding van dirigent Rick Muselaers.

Een dag lang hard werken aan een muzikaal meesterwerk, nieuwe mensen ontmoeten en samen zingen en musiceren: dat wordt een feest!

Na een intensieve workshop waarin we samen de koordelen oefenen, voeren we ’s middags het Requiem uit, samen met professionele solisten en het symfonieorkest Brabant Sinfonia.

Je kunt je aanmelden via de evenementenagenda van Theaters Tilburg.

Elke editie van de koorpartituur (zelf aanschaffen) is bruikbaar, zolang het de Süssmayer versie betreft. Kamerkoor Zuid gebruikt de editie Breitkopf.

Doe mee, individueel of met je eigen koor!

info

www.znck.nl

locatieSchouwburg Concertzaal Tilburg, Louis Bouwmeesterplein 1
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl