Vandaag is zondag 26 juni  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdonderdag 16 juni    Evangelie van 2022-06-16
(Sacramentsdag)
begintijd19:00 uur
 titelKarel Houben - Inspiratieavond
beschrijving

Dit voorjaar vindt er elke maand bij de Pater-Karelkapel in Munstergeleen een inspiratieavond plaats onder het motto ‘Geef de Geest de ruimte.

Deze avonden rondom spiritualiteit beginnen om 19.00 uur en vinden plaats in de geboortekamer van Pater Karel. Tijdens deze avonden wordt stilgestaan bij een tekst uit de bijbel en geluisterd naar muziek. De avonden worden verzorgd door een van de paters passionisten.

In de Pater-Karelkapel in Munstergeleen wordt dit jaar een Heilig Jaar gehouden vanwege de 200e geboortedag van de heilige pater Karel Houben.

Aanvang: 19.00 uur
Locatie: Pater-Karelkapel, Pater Karelweg 1, Munstergeleen

info

www.paterkarelkapel.nl

locatiePater-Karelkapel, Pater Karelweg 1
plaatsMunstergeleen (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl