Vandaag is zondag 26 juni  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 9 juli    Evangelie van 2022-07-09
begintijd18:30 uur
 titelTaizeviering in Helvoirt
beschrijving

Om te proeven van Taizé hoef je niet naar Frankrijk. In de H. Nicolaaskerk te Helvoirt worden regelmatig Taizévieringen gehouden.

Gelukkig kunnen we weer vieringen organiseren, waar koorleden, instrumentalisten én gelovigen in de kerk bijeen zijn. Daarbij zijn en blijven, ook anders- of nietgelovigen welkom.

  • zaterdag 2 april 2022
  • zaterdag 9 juli 2022
  • zaterdag 1 oktober 2022

De geldende corona-maatregelen blijven bij ons nog steeds van toepassing. De vieringen worden afwisselend gehouden in de katholieke en protestante kerk, te Helvoirt.

Gezien de haalbare afstand is de eerstvolgende Taizéviering in de katholieke kerk in de Heilige Nicolaaskerk, Kastanjelaan 16 te Helvoirt.

We zien u graag tijdens de Taizéviering, welke ondersteund word door Taizékoor Lumen Cordium en instrumentalisten, hetgeen een prachtig geheel vormt dat sterk bijdraagt aan de kwaliteit van de oecumenische Taizévieringen.

Programma
18.30 uur - Ontvangst
18.45 uur - Inzingen met het Taizékoor
19.00 uur - Aanvang Taizéviering

De entree is gratis. Na de viering is achter in de kerk een mandje voor uw vrijwillige bijdrage.

info

www.taizehelvoirt.nl

locatieH. Nicolaaskerk, Kastanjelaan 16
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl