Vandaag is donderdag 26 mei
Hemelvaartsdag
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 4 t/m zondag 6 februari    Evangelie van 2022-02-04
 titelOJP Winterweekend
beschrijving

Je nam misschien al een of meerdere keren deel aan OJP (Orval, Jeunes en Prière), in augustus of in februari? Of je kwam nog nooit in de abdij van Orval?

Hoe dan ook: weet je héél welkom om -in het hartje van de winter- even te gast te zijn bij de broedergemeenschap. Je kan er tot rust en stilte komen, proeven van de schoonheid van de liturgie en van het bidden met de bijbel, ontdekken wat het Woord van God jou vandaag kan leren en hierover delen met tochtgenoten.

Prijs: € 60 (€ 50 student en volgens ieders mogelijkheden)

Inschrijven op de website.

info

www.orval.be/nl/page/482-ojp-februari

locatieAbdij van Orval, Orval 1
plaatsFlorenville (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl