Vandaag is vrijdag 20 mei  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 9 februari    Evangelie van 2022-02-09
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelMarriage Course en Parenting Course
beschrijving

Iedereen kent de Alpha-cursus. De organisatie Alpha Nederland biedt echter veel méér op het gebied van jongeren- en volwassencatechese. Voor ouders is er bijvoorbeeld de Marriage Course en de Parenting Course.

Voor ouders zal er altijd betekenisvolle vorming moeten zijn, ongeacht de wijze waarop parochies hen mee gaan nemen in familiepastoraat. De Marriage Course en de Parenting Course kunnen een goede invulling voor deze vorming zijn.

Op woensdag 9 februari 2022 maakt Dorien Sommer van Alpha Nederland ons wegwijs in de Marriage Course en de Parenting Course. Wat kan dit aanbod betekenen voor uw parochie? We komen daarvoor bij elkaar van 19.30 uur tot 21.00 uur in het Sint-Janscentrum in ’s-Hertogenbosch.

Wilt u daar bij zijn? U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via aanmelding@bisdomdenbosch.nl onder vermelding van uw naam, en de naam en datum van de bijeenkomst.

info

aanmelding@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint-Janscentrum, Papenhulst 4
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl