Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf dinsdag 19 april 2022    Evangelie van 2022-04-19
(Heilige Leo)
begintijd18:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelAlphacursus Haarlem
beschrijving

Vraag jij je ook weleens af… Of er meer is tussen hemel en aarde? Waarom er zoveel oorlog is in de wereld? Wie Jezus is? Of bidden eigenlijk wel helpt? Wat je met de kerk moet? Als deze of vergelijkbare vragen weleens in je gedachten komen, dan is er voor jou de Alpha-cursus!

Elke bijeenkomst begint met een maaltijd om elkaar beter te leren kennen. Daarna volgt er een inleiding en is er gelegenheid om in kleine groepen verder te praten. Deze cursus is geschikt voor iedereen die vragen heeft over het christelijk geloof. Je hoeft dus geen voorkennis te hebben of gelovige te zijn, maar dat mag wel. Alle vragen kunnen worden gesteld en we gaan samen op zoek naar antwoorden. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet en dat is alleen maar leuk. Ook goed om te weten: De cursus is gratis!

info

Kapelaan Teun Warnaar
alphacursus@rkhaarlem.nl
rkhaarlem.nl/alpha

locatiePlebanie van de Sint-Bavo, Leidsevaart 146, ingang Emmaplein
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl