Vandaag is donderdag 26 mei
Hemelvaartsdag
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 6 maart t/m zondag 1 mei    Evangelie van 2022-03-06
 titelMars van moeders van priesters
beschrijving

Een groep moeders van priesters gaat een bijzondere pelgrimstocht houden van Parijs naar Rome. “Zij hebben het offer van hun zonen aan de Kerk beleefd.” De tocht vertrekt op zondag 6 maart 2022 vanuit Parijs om op 1 mei in Rome aan te komen. De pelgrimstocht wordt toevertrouwd aan de Heilige Maagd Maria.

Tijdens de tocht zal een kluis worden meegedragen met daarin brieven van gelovigen gericht aan de Heilige Vader, paus Franciscus, waarin ze hun waardering en gehechtheid aan de Tridentijnse ritus beschrijven.

info

lavoieromaine.com

locatieParijs naar Rome
plaatsRome (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl