Vandaag is woensdag 26 januari  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 17 december 2021    Evangelie van 2021-12-17
begintijd19:30 uur
 titelInfo & Meditatie over O-antifonen
beschrijving

Op donderdag 17 december is er om 19.30 uur in de St. Catharinakerk op het Begijnhof in Breda een informatieve en meditatieve avond over de O-antifonen. Priester Vincent Schoenmakers en schola ‘Ad te levavi’ nemen de deelnemers mee in de tekst en de muziek van de antifonen, die het sluitstuk vormen van de verwachtingsvolle adventstijd.

De O-antifonen worden in de laatste week voor Kerstmis gezongen in het avondgebed bij het Magnificat. De zeven antifonen reflecteren op de identiteit van de komende Verlosser en roepen Hem zelf aan: “Kom!”.

Het intieme kerkje bevindt zich op het Begijnhof in Breda, Catharinastraat 43.

info

facebook.com/groups/1501621906752214

locatieSt. Catharinakapel, Catharinastraat 81-27
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl