Vandaag is zaterdag 4 december  

categorie categorie gebed
gebed
wanneervrijdag 5 t/m zaterdag 6 november    Evangelie van 2021-11-05
begintijd19:00 uur
eindtijd19:00 uur
 titelInternationale 24 uurs aanbidding Eindhoven
beschrijving

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 november zullen we de maandelijkse Eerste Zaterdag devotie in de st. Lambertuskerk (Hoogstraat 299, Eindhoven) voortzetten. De internationale jongerengroep nodigt allen uit om na de h. Mis van 19.00 uur op vrijdag tot aan de h. Mis op zaterdag om 19.00 uur met ons mee te bidden tot de Heer die werkelijk aanwezig komt op het altaar in zijn Sacrament.

Op zaterdag zal tijdens de Aanbidding ook om 15.00 uur weer de Internationale Rozenkrans in 6 talen worden gebeden.

Één moment van Aanbidding is volgens de heilige Paus Johannes Paulus II meer waard dan welke ander kerkelijk werk ook. Kom daarom met ons mee bidden om de bekering van ons land en vele andere landen tot het Heilig Hart van Jezus en om eerherstel te brengen aan het Onbevlekte Hart van Maria.

Graag via deze link (als het kan minstens 1 uur) inschrijven voor de Aanbidding. Zonder inschrijving is iedereen overigens ook welkom te komen.

Namens de internationale Jongerengroep Young Heart, wensen wij u veel rijke zegen toe!

info

www.facebook.com/ParochieSintJorisEindhoven

locatieSint Lambertuskerk, Hoogstraat 299
plaatsEindhoven (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl