Vandaag is donderdag 18 april  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 24 oktober 2021    Evangelie van 2021-10-24
begintijd11:00 uur
 titelEeuwfeest Heusdense kerk
beschrijving

Op 26 oktober 2021 is het 100 jaar geleden dat pastoor Arnold een nieuwe kerk inzegende voor de Heusdense geloofsgemeenschap. De kerk werd toegewijd aan de heilige Antonius van Padua.

Deze heugelijke gebeurtenis wordt op zondag 24 oktober 2021 feestelijk gevierd. De dag begint om 11.00 uur met een plechtige H. Mis met mgr. De Korte en medewerking van het eveneens 100-jarige Sint Antoniuskoor. Aansluitend aan deze viering is er in de pastorietuin een feestelijke bijeenkomst voor genodigden en Heusdense parochianen.

info

www.rkfranciscus.nl

locatieH. Antonius van Paduakerk, Vorstermansplein 16
plaatsHeusden (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl