Vandaag is donderdag 2 december  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneervrijdag 5 november    Evangelie van 2021-11-05
begintijd20:00 uur
 titelMet de Tempeliers naar Compostella
beschrijving

De Vlaamse Tempeliers, Regio Gent, organiseert een avondvullende lezing aangaande de bedevaart naar Compostella en de rol die de Tempeliers hierin was toebedeeld.

Broeder Andy, zelf acht maal bedevaarder naar Compostella, maakt samen met U, gesteund door het nodige beeldmateriaal, een twee uur durende virtuele bedevaart.

Het aantal plaatsen is helaas beperkt tot 120 deelnemers.

De inkomstprijs is bepaald op € 10, inclusief consumptie.

Inschrijven kan door € 10 over te maken op BE50 9734 0011 3718
Ten name van De Vlaamse Tempeliers vzw
Onder vermelding van Lezing Regio Gent

Indien u uw e-mailadres toevoegd, ontvangt u persoonlijke bevestiging.

Tijdens de pauze en na de lezing kan bij een natje en een droogje persoonlijk gemaakt worden met de organisatoren en de verteller.

info
locatieCafe Parochiehuis, Kalkendorp 26
plaatsLaarne (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl