Vandaag is zaterdag 4 december  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervrijdag 5 t/m zondag 7 november    Evangelie van 2021-11-05
begintijd16:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelVoetstappen van de Messias horen
beschrijving

Van 5 tot en met 7 november is er in het Brabantse Biezenmortel een interkerkelijke conferentie over de vraag waarin je tekenen van God kunt zien dat de wederkomst van Jezus zou naderen.

De Voetstappen van de Messias, zoals het thema luidt, kun je die horen aankomen, bijvoorbeeld in alles wat de laatste honderd jaar met het Joodse volk gebeurde, in het groeiend aantal Joden dat Jezus als Messias belijdt en in de groeiende eenheid onder christenen? De conferentie wordt georganiseerd door het Nederlandse comité van Toward Jerusalem Council II, dat sinds 2005 werkt aan verzoening tussen Joodse en niet-Joodse volgelingen van Jezus, door voorbede, verootmoediging, publicaties en conferenties.

Hoofdspreker is dr. James Earle Patrick uit Engeland, die in Oxford promoveerde op het Bijbelboek Samuel, theologisch adviseur is in verschillende kerkelijke netwerken en voor het celibaat heeft gekozen omwille van de Kerk en de spoedige terugkeer van de Messiaskoning.

Ook ds. Edjan Westerman zal een lezing verzorgen. Zijn boek de Messias leren (2015; 2e druk 2020), dat in 2018 ook in de Verenigde Staten in het Engels is uitgegeven, ontving breed waardering. Hij is emerituspredikant van de Protestantse Kerk in Nederland.

info

www.tjcii.nl/open-dagen/tjc-ii-voetstappen-van-de-messias

locatieBeukenhof, Capucijnenstraat 46
plaatsBiezenmortel (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl