Vandaag is zondag 17 oktober  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 21 oktober    Evangelie van 2021-10-21
begintijd19:30 uur
eindtijd22:00 uur
 titelBijbel, bitterballen, bier!
beschrijving

De eerste datum voor een verdiepingsavond van Jong Bisdom Den Bosch (JBDB) is geprikt: op donderdagavond 21 oktober willen we samenkomen rondom de Bijbel. We kennen de belangrijke verhalen uit het Evangelie natuurlijk, maar de Bijbel heeft veel meer te bieden!

Omdat we elkaar al lang niet meer hebben gezien, is dit ook een mooie gelegenheid om elkaar onder het genot van een (alcoholvrij) biertje met een bitterbal weer eens te spreken. Lust of mag je geen bier? Geen probleem, er zijn genoeg andere opties.

De inloop is vanaf 19.30 uur, en de avond start om 20.00 uur. We komen samen op het bisdomkantoor. Deelname aan deze verdiepingsavond is gratis.

Meer informatie of wil je jezelf aanmelden? Dit kan via jongeren@bisdomdenbosch.nl

Hopelijk zien we je dan!

info

jongeren@bisdomdenbosch.nl
www.jbdb.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieBisdomkantoor, Parade 11
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl