Vandaag is zondag 17 oktober  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 26 september    Evangelie van 2021-09-26
begintijd10:00 uur
 titelH. Mis met Caribische zang
beschrijving

Op zondag 26 september 2021 om 10.00 uur wordt in de Sint Jan de Doperkerk te Waalwijk een Eucharistieviering gevierd met meer dan een Caribisch tintje. De H.Mis wordt opgeluisterd door Oonagh Evertsz.

Hoofdcelebrant is pastoor Marc Hooijschuur (49) van de parochie van Antriol op Bonaire. Pastoor Hooijschuur komt uit Limburg en is al 6 jaar werkzaam in het bisdom van Willemstad.

Er wordt deze zondag een tweede collecte gehouden bestemd voor de noden in zijn parochie. U kunt ook Caribische lekkernijen kopen. De opbrengst gaat geheel naar dit goede doel.

info

Yvette IJpelaar
(06) 42 44 31 83

locatieSint Jan de Doperkerk, Sint Jansplein 2
plaatsWaalwijk (Noord-Brabant)
postcode51
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl