Vandaag is zaterdag 4 december  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 19 november    Evangelie van 2021-11-19
begintijd18:00 uur
 titelRoepingenavond
beschrijving

Pastoor Tjitze Tjepkema, de roepingenpastor van het bisdom, biedt elke derde vrijdag van de maand vanaf 18.00 uur in de kerk van Heerenveen een heuse roepingenavond!

Het programma van de roepingavonden is viering van de heilige mis, een gezamenlijke warme maaltijd en aansluitend opbouwende catechese geinspireerd door de boeken ‘Youcat’ en ‘God Roept’.

Data roepingenavonden

  • 17 september 2021
  • 15 oktober 2021
  • 19 november 2021
  • 17 december 2021

Je bent welkom om mee te doen met deze evenementen, en mee te bidden voor roepingen in dit prachtige bisdom en natuurlijk voor je eigen roeping!

Op de website vind je het aanmeldformulier. Denk erom dat bij de aanmelding het gebruik van een tikkie wel nodig is om voor het eten te zorgen. Ben je niet in de gelegenheid om dit te betalen vanwege financiële redenen is dit natuurlijk geen probleem en ben je ook echt welkom! Geef je dan wel even op voor de telling.
Organisatie roepingengroep,

Johan Krijnsen, mede namens bisschop Van den Hout en pastoor Tjitze Titus Tjepkema.

info

Johan Krijnsen
(06) 25 24 86 74
johankrijnsen@hotmail.com

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieParochiekerk van de Heilige Geest, Crackstraat 11-13
plaatsHeerenveen (Friesland)
postcode84
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl