Vandaag is woensdag 22 september  

categorie categorie gebed
gebed
wanneerzondag 19 september    Evangelie van 2021-09-19
begintijd14:30 uur
 titelKapellenommegang O.L. Vrouw van Smarten
beschrijving

De Kapellenommegang Onze Lieve Vrouw van Smarten van Noordschote is een wandeling langs de landelijke wegen van 3½ km, waar we bidden en zingen ter ere van O.L.Vrouw van de Zeven Smarten. Elk van deze kapellen is toegewijd aan een van de zeven smarten.

De kapellen zijn gebouwd in 1924, als blijvende herinnering aan ‘waar tijdens de oorlog van 1914-1918 in de loopgraven en onderstanden, vele strijders de dood vonden ver van hun land en waar hun ouders in diepe smart het stoffelijk overschot van hun lieve zoon komen zoekn.’ (Pastoor Aloïs Tommelein)

info
locatie
plaatsNoordschote (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl