Vandaag is zondag 22 mei  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Nederlandse Provincie Karmelieten
(Karmel)

Nederlandse Provincie Karmelieten

Website E-mail

Postbus 297
7606 AG Almelo

(0546) 53 64 20

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 20 t/m donderdag 24 maart    Evangelie van 2022-03-20
begintijd19:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titel‘Jullie zijn mijn getuigen’ (Jesaja 44)
beschrijving

Wij zijn geroepen te getuigen. Titus Brandsma is één van de sprekende voorbeelden. Hij kende zijn traditie, die hem dierbaar was, door en door. Hij was in staat de dingen van God te ontdekken en te onderscheiden van de dingen van de wereld en getuigde in woord en daad.

De getuigenis van sprekende voorbeelden van vele mensen wekt onze getuigenis. Maar waarvan getuigen wij eigenlijk? En hoe leggen wij getuigenis af? Wat belemmert ons om te getuigen? Wat wakkert onze getuigenis aan?

In deze bezinningsdagen staan wij stil bij het getuige-zijn, aan de hand van verschillende werkvormen, zoals tekstlezing, gesprek, bibliodrama, stilte en plaatsmeditaties.

Begeleiding: Anne-Marie Bos en Minie Pasop
Opgave en inlichtingen: Hettie Berflo of Minie Pasop

info


Hettie Berflo: (0485) 56 21 54
Minie Pasop: (0485) 56 21 55
vormingshuis@karmel.nl

organisatieNederlandse Provincie Karmelieten
locatieSteenstraat 39
plaatsBoxmeer (Noord-Brabant)
postcode58
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl