Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 6 november 2021    Evangelie van 2021-11-06
begintijd19:30 uur
eindtijd22:30 uur
 titelOpen Doors-dag nieuwe stijl - Avondprogramma
beschrijving

De Open Doors-dag wordt in een nieuw jasje gestoken. Hoofdspreker dit jaar is voorganger Behnam Benoka uit Irak. Hij vertelt het indringende verhaal van de kerk in Irak die veel leden verloor na de opkomst van IS. Twee andere internationale sprekers zetten de schijnwerper op actuele uitdagingen waar de kerk in andere delen van de wereld voor staat.

Dit jaar is voor het thema ‘Nu is de tijd’ gekozen. Nu is de tijd om onze vrijheid te benutten en het evangelie te delen. Nu is de tijd om te leren van de vervolgde kerk. Nu is de tijd om het Lichaam van Christus te versterken. Nu is de tijd die ons is gegeven.

Nieuw
Op 6 november 2021 heeft de organisatie de Midden Nederland Hallen in Barneveld afgehuurd.

Open Doors kiest dit jaar niet voor een dagvullend programma, maar een identiek middag- en avondprogramma, dat voor thuisblijvers via de livestream is te volgen. Open Doors heeft voor een nieuwe en bescheidener aanpak gekozen op een locatie met ruimte voor hopelijk 3200 bezoekers.

  • Het middagprogramma duurt van 13.00 tot 17.00 uur
    ’s Middags is een doventolk aanwezig
  • de avondprogrammering start om 19.30 uur en duurt tot 22.30 uur

De toegang is gratis. Tickets kunnen vanaf vandaag online worden geboekt via de website van Open Doors (wel € 2,50 reserveringskosten per ticket). Interesse in de livestream? Ook dan graag vooraf aanmelden op de website van Open Doors, dan krijg je alle programma-informatie toegestuurd.

info

www.opendoors.nl

locatieMidden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123
plaatsBarneveld (Gelderland)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl