Vandaag is zaterdag 4 december  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneermaandag 8 november    Evangelie van 2021-11-08
begintijd20:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelKennismaking StadsKapel Gouda
beschrijving

In Gouda wordt een StadsKapel opgericht.

Missie
Wij geloven dat God jou geluk, wijsheid, liefde, heling, vergeving en nog veel meer wil geven, en we helpen je graag om dat van Hem te ontvangen. We zijn gepassioneerd om Jezus te volgen naar het voorbeeld van Franciscus van Assisi.

 • Jij bent geliefd
 • Jij bent uniek
 • Jij bent het waard

Toegankelijk
Wij geloven dat God goede gaven wil geven aan ál Zijn kinderen, dus ook aan jou. Hij wil je Zijn liefde geven, Zijn wijsheid en misschien wil Hij wel jou genezen. Bij ons leer je wat God jou wil geven.

 • Geloofsgroepen
  We helpen je graag om Gods goede gaven te ontvangen. Dat doen we in onze geloofsgroepen. Daar kun je álles met elkaar bespreken en leer je nieuwe dingen om jezelf als persoon en je geloof te ontwikkelen. Zo kun je meer van God ontvangen.
 • Geven
  We willen zoveel mogelijk bijdragen aan het welzijn van iedereen in onze buurt of verweg. Door middel van acties in de omgeving en bijdragen aan de organisatie Franciscus helpt willen we een zegen zijn voor de hele wereld.
 • God eren
  Je wordt wie je aanbidt. Daarom is het belangrijk om bij elkaar te komen om God te eren, maar ook om je vragen en verlangens bij God te leggen.

Kom een keer proberen!
Wil jij eens meemaken wat een avond van de StadsKapel inhoudt? Op woensdag 8 september houden we een open avond. Het start om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Kom vrijblijvend een keertje proberen wat het is. Het is een voorbeeld van de geloofsgroepen. Doe mee en neem mee wie je wilt! Meld je nu aan.

info

(06) 33 735 112
welkom@destadskapel.nl
www.destadskapel.nl/doemee.php

locatieOnline via Zoom
plaatsGouda (Zuid-Holland)
postcode28
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl