Vandaag is zondag 17 oktober  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 25 september    Evangelie van 2021-09-25
begintijd10:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelKloostermarkt O.L. Vrouweabdij Oosterhout
beschrijving

Op zaterdag 25 september 2021 van 10.30 tot 17.00 uur houdt de Onze Lieve Vrouweabdij te Oosterhout een kloostermarkt met verkoop van meubels, huishoudelijke artikelen, antiek en vintage.

Op zaterdag 25 september 2021 houden we van 10.30 tot 17.00 uur een kloostermarkt die zich grotendeels buiten zal afspelen, tegen de achtergrond van een klooster in toestand van verbouwing. Omdat we kleiner gaan wonen hebben we minder meubilair nodig. En we moeten grote zolders leeg ruimen. Met een kloostermarkt in het monasterium hebben we daar vorig najaar al een begin mee gemaakt. Het kreeg een digitaal vervolg in het voorjaar, maar nu willen we er nog graag een keer een gezellig evenement van maken.

Kom vrijblijvend kijken, proef de sfeer, bekijk van veilige afstand hoe het klooster aan het veranderen is. Wie weet ziet u iets bij de meubels en artikelen die wij niet zullen bewaren dat juist bij u een goede herbestemming kan krijgen. U blij met een nieuwe aankoop, wij blij met een bijdrage voor de verbouwing en verduurzaming van ons klooster!

De toegang is gratis.

info

(0162) 453 296
info@olvabdijoosterhout.nl
www.olvabdijoosterhout.nl/kloostermarkt-25-september

locatieOnze Lieve Vrouweabdij, Zandheuvel 90
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl