Vandaag is dinsdag 5 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 28 mei t/m zondag 5 juni    Evangelie van 2022-05-28
 titelWeek van de Nederlandse Missionaris
beschrijving

Elke dag opnieuw gaan honderden Nederlandse missionarissen en missionair werkers wereldwijd de strijd aan tegen onrecht en armoede. Hierbij kunnen zij rekenen op financiële steun van de Week Nederlandse Missionaris (WNM) zodat zij zich kunnen blijven inzetten voor de meest kwetsbaren. Gesterkt door deze uiting van solidariteit, zetten zij zich met overgave in voor anderen.

In een jaarlijkse campagne rond Pinksteren brengen wij het missiewerk onder de aandacht bij de parochies en andere belangstellenden. Met het organiseren van de Pinksteractie in uw parochie maakt u het belangrijke werk van de Nederlandse missionarissen en missionair werkers mede mogelijk. Uw steun is onmisbaar. De WNM hoopt van harte op uw inzet en betrokkenheid en ondersteunt u graag waar nodig.

De Pinksteractie wordt gehouden van zaterdag 28 mei t/m 5 juni 2022

info

www.weeknederlandsemissionaris.nl

locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl