Vandaag is woensdag 22 september  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf dinsdag 21 september    Evangelie van 2021-09-21
(Prinsjesdag)
begintijd19:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelAlphacursus Asten
beschrijving

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Asten wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Alpha doe je samen
Dinsdagavond 21 september gaat Alpha van start in Asten. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Gestart wordt met een heerlijke maaltijd, daarna kijken we een korte video over het onderwerp en aansluitend praten we daar samen over verder.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00 tot 22.00 uur op dinsdagavonden. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen!

info

Peter & Irene Swinkels
(0493) 69 58 73
peter@alphadas.nl
alphadas.nl

locatie
plaatsAsten (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl