Vandaag is maandag 26 juli  

categorie categorie gebed
gebed
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 25 juli    Evangelie van 2021-07-25
(Sint Jacob)
begintijd17:00 uur
 titelNoveengebed voor Mgr. Smeets
beschrijving

Tussen 18 juli en 12 september wordt negen weken lang elke zondagmiddag in de basiliek in Sittard een gebedsviering gehouden om te bidden voor de zieke bisschop Smeets en voor alle andere ernstig zieken. De viering begint elke zondag om 17.00 uur en wordt live gestreamd op de bisdomwebsite.

Elke zondagmiddag zal een van de leden van het kathedraal kapittel van het bisdom voorgaan in het bidden van de rozenkrans en het speciale noveengebed dat het bisdom heeft laten maken. Meebidden kan via de livestream. Belangstellenden zijn ook welkom in de basiliek aan de Oude Markt in Sittard, met in achtneming van de coronamaatregelen.

Onlangs werd bekend dat bisschop Harrie Smeets van Roermond ernstig ziek is. Hij wordt behandeld voor een hersentumor. De bisschop verblijft momenteel op een logeerkamer in een verpleeghuis in Roermond. Van daaruit laat hij weten zeer dankbaar te zijn voor alle berichten medeleven die hij heeft ontvangen. Ook dankt hij iedereen die voor hem bidt. De bisschop vraagt hiermee door te gaan en in de gebeden ook alle andere zieken mee te nemen.

info

www.bisdom-roermond.nl/livestream-noveengebed-bisschop-Smeets

organisatieBisdom Roermond
locatieBasiliek OLV van het Heilig Hart, Oude Markt 3
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl