Vandaag is zondag 23 januari  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Huis voor de Pelgrim

Huis voor de Pelgrim

Website E-mail

Raadhuisplein 1
6226 GN Maastricht

(043) 321 57 15

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 23 t/m maandag 27 december 2021    Evangelie van 2021-12-23
 titelKerstbedevaart naar Rome
beschrijving

Eind 2021 maken we een heel bijzondere reis naar Rome: we gaan Kerstmis vieren in de eeuwige stad. Dat is de Nachtmis vieren in de Friezenkerk, de zegen Urbi et Orbi van de paus live meemaken op het Sint-Pietersplein, slenteren door de prachtig versierde straten van het oude Rome. De eeuwige stad is altijd mooi en interessant, ook midden in de winter.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze speciale Kerstreis bezoeken we onder meer dé kerstkerk van Rome: de Santa Maria Maggiore, waar de reliek van de kribbe van Jezus wordt bewaard. We gaan de indrukwekkende kerststallen op het Piazza del Popolo bekijken en natuurlijk bezoeken we een echte Romeinse kerkstmarkt.

Op Kerstavond vieren we de Nachtmis in de Friezenkerk - de kerk van de Nederlanders in Rome - vlakbij het Sint-Pietersplein. Op dat plein staan we op Eerste Kerstdag weer om de zegen Urbi et Orbi van de paus live mee te maken. 

Uiteraard bezoeken we ook andere bezienswaardigheden en belangrijke basilieken in de stad, die ook in de winter zeer de moeite waard zijn. Er is ook gelegenheid om zelf de stad te verkennen, om te genieten van een cappuccino en door de versierde straten van het oude Rome te slenteren.

info

(043) 3 215 715
info@huisvoordepelgrim.nl
huisvoordepelgrim.nl/onze-reizen/rome/overzicht/parochiebedevaart

organisatieHuis voor de Pelgrim
locatie
plaatsRome (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl