Vandaag is zondag 23 januari  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
(SPV)

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Website E-mail

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert enkele keren per jaar een groepswandeling naar pelgrimsoorden en andere bijzondere plaatsen in en om Zuid-Limburg.

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 19 december 2021    Evangelie van 2021-12-19
(4e zondag vd Advent - Rorate)
 titelSPV - Adventstocht Banneux - 42km
beschrijving

De traditionele SPV-tocht met vertrek vanuit Margraten (42 km), Noorbeek (36 km) of Val Dieu (25 km). SPV-bestuursleden zijn aanwezig in Margraten tussen 6.45 en 7.15 uur, in Noorbeek tussen 7.30 en 8 uur en in Val Dieu tussen 9.30 en 10 uur.

Om 10 uur kunt u vanuit in Val Dieu ook in een groep meelopen. Deze groep start in de kerk van Val Dieu met een bezinningsmoment en houdt er ook een in de kapel van Noblehay.

We lopen na de pauze in Soumagne vanaf Nessonvaux individueel naar Banneux waar we om 17.30 uur de afsluitende viering houden. De bus naar uw opstapplaats vertrekt - als altijd - om 20 uur.

info

www.spvlimburg.nl/-Agenda-

organisatieStichting Pelgrimswegen & Voetpaden
locatie
plaatsMargraten (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl