Vandaag is woensdag 22 september  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
(SPV)

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Website E-mail

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert enkele keren per jaar een groepswandeling naar pelgrimsoorden en andere bijzondere plaatsen in en om Zuid-Limburg.

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 16 september    Evangelie van 2021-09-16
begintijd09:45 uur
 titelSPV - Sint-Corneliustocht - 19km
beschrijving

Op de feestdag van Sint-Cornelius vertrekken we om 9.45 uur bij de Sint-Mauritiuskerk in Schin op Geul en lopen via twee Mariakapellen - die in Craubeek en Winthagen - naar Colmont, waar we rond 12.45 uur zullen aankomen. Daar staan we stil bij de Sint Corneliuskapel, die gebouwd werd als dank voor de bevrijding van Colmont in 1944. Die bevrijding kwam op Sint-Cornelius zijn feestdag; 16 september.

Na de pauze wandelen we om 13.45 uur - via een kortere weg (7,5 km) - terug naar Schin op Geul. De verwachte aankomsttijd in Schin op Geul is rond 15.45 uur.  Schin op Geul is goed bereikbaar met de trein en parkeren kan bij het station of rondom de kerk.

info

www.spvlimburg.nl/-Agenda-

organisatieStichting Pelgrimswegen & Voetpaden
locatieSint-Mauritiuskerk, Kerkplein 2
plaatsSchin op Geul (Limburg)
postcode63
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl