Vandaag is maandag 26 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
(SPV)

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Website E-mail

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert enkele keren per jaar een groepswandeling naar pelgrimsoorden en andere bijzondere plaatsen in en om Zuid-Limburg.

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 25 juli    Evangelie van 2021-07-25
(Sint Jacob)
begintijd09:30 uur
 titelSPV - Sint-Jacobustocht - 16 km
beschrijving

De SPV, de SPW en de Broederschap H. Jacobus organiseren samen dit jaar de Jacobuswandeling. Met de start om 9.30 uur bij Hotel Parkzicht in Roermond.
De tocht gaat naar Sint Odiliënberg waar u bij de Kanunnikessen van het Heilig Graf uw meegebrachte lunchpakket kunt opeten. Na een bezoek aan de Basiliek, waar een Jacobusbeeld uit ca. 1200 sinds mei van dit jaar weer op zijn oorspronkelijke plek staat, lopen we via het Leropperveld en kasteel Hattem terug naar Hotel Parkzicht.

Vanaf 13.30 uur vindt in het Kruiswegpark van de Kapel in ’t Zand een Jacobusmiddag plaats met gipsy flamenco-muziek, een Jacobuslezing en een afsluitende viering.

Aanmelden is verplicht en de kosten bedragen € 5,- per persoon.

info

www.spvlimburg.nl/-Agenda-

organisatieStichting Pelgrimswegen & Voetpaden
locatieHotel Parkzicht, Parklaan 8
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl